Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2010 00:42 - Печелете пари от интернет
Автор: didor Категория: Тя и той   
Прочетен: 289 Коментари: 0 Гласове:
0



Сигурно вече ви е омръзнало от безполезни сайтове които ви приканват да се регистрирате в други сайтове чрез които да спечелите някоя друга стотинка . Вижте какво ви предлагам аз регистрация в един единствен сайт + гарантирана доживотна печалба. Вие избирате дали да да продължите да четете надолу или не. Ако продължите, няма да съжалявате дори за миг.
Имало ли е моменти когато сте се чудили какво да правите. Ще ви покажа аз какво правя в свободното си време ,а това е печелене на пари, което с Neobux e сигурно и безопасно. Всеки знае, че за да вземем нещо първо трябва да дадем - Вие ми давате по 10 минути на ден , а аз от своя страна ви давам възможноста да спечелите по 50-100$ на месец. В началото изкарвах дребни стотинки , които с времето растяха и сега мога да се похваля с една добра печалба за българските стандарти от около 120$ на месец. Но тази печалба съм я постигнал с много труд и постоянство. Аз ще ви помогна да започнете своя собствен малък онлайн бизнес. Отново става въпрос за гледане на реклами , но гледане на значително по-малко на брой реклами - четири на брой.
Ето ги предимствата на програмата която ви предлагам аз:

* сигурна печалба
* един единсвен сайт за регистрация - http://www.neobux.com/?r=devasao
* доживотна печалба

Aко сте се убедили в моите думи , то нека да започнем:
Трябва да направите само две малки стъпки за да започнете Вашия бизнес
http://www.neobux.com/?r=devasao

Първото нещо което трябва да направите е да си регистрирате акаунт в някои от онлайн разплащателни системи като Alertpay. Това е онлайн виртуална сметка която ще ви трябва за да започнете своя бизнес (не може да започнете бизнес без да имате виртуална сметка) .

1. Влезте в alertpay.com
2. Цъкнете на SIGN UP бутона (ще го откриете горе в дясно)
3. Избери държава (Bulgaria) и кликнете на GET STARTED бутона.
4. Попълнете вашата информация и кликнете бутона Next.
5. Въведете информацията за вашият Alertpay акаунт и кликнете върху бутона REGISTER
6.Сега трябва да отворите пощата която регистрирахте в т.5 и да кликнете върху линка в писмото получено от AlertPay. С това вашата регистрация приключва.
Второто нещо което трябва да направите е да се регистрирате в NeoBux през тоди линк http://www.neobux.com/?r=devasao
След това трябва да потвърдите вашата регистрация. Това става след като влезнете във вашата поща ,копирате кода пратен ви и го поставите в полето "Validation Code for: вашият имейл " Напишете надписа от картинката в другото поле и дайте "Finish Registration".
За да започнете да печелите пари трябва да се индефицирате това става след като кликнете върху " Login" (горе в дясно) като на мястото където пише SECONDARY PASSWORD не пишете нищо (оставете празно полето).
Вече сте във вашия акаунт , за да започнете да гледате реклами кликнете на "View Advertisment".
Ето ги и рекламите те обикновенно са четери на брой.
Кликате върху надписа след това върху червената точка изчаквате таймера да отброи до 0 и да се появи тикче . Сега вече може да затворите прозореца и да преминете към следващата реклама.
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ПРЕЗ ТОЗИ ЛИНК ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛЕН БОНУС http://www.neobux.com/?r=devasao





Гласувай:
0


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: didor
Категория: Други
Прочетен: 5486
Постинги: 81
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031